Sminkningar & makeup

Kosmetiska och hygieniska produkter innehåller ämnen eller beredningar som är avsedda att appliceras på människokroppens yttre delar eller på tänder och slemhinnor i munhålan. Målet skall vara att rengöra eller parfymera, förändra och förbättra utseende, korrigera kroppslukt, skydda hud, slemhinnor och tänder eller att bibehålla dem i gott skick. 

Produkter får inte vara förknippade med hälsorisker vid avsedd användning. Det yttersta ansvaret för att produkterna inte skadar användaren ligger på tillverkaren eller importören. 

Läkemedelsverket är tillsynsmyndighet för kosmetiska och hygieniska produkter. Det finns ett register på Läkemedelsverket över alla produkter som säljs eller används yrkesmässigt på den svenska marknaden. 
 


Exklusiv behandling från oss i Göteborg

Vi vill erbjuda bästa möjliga resultatinriktade behandlingarna i Göteborg. Hos våra erfarna och engagerade medarbetare får du personlig service och ett varmt omhändertagande. Här finns det behandlingar och produkter av högsta klass i en harmonisk och fridfull atmosfär.


Länka från din hemsida


medlemsbanner
Pokal: Brons
Unik besök: 89
Betyg: 3.67
Röster: 3
Stjänor: 4
Populäritet: 12.54%
Inlagd: 2019-12-26

Till din skönhetssalong

Gör din röst hörd!
För musen över stjärnorna under huvudrubriken och klicka för att sätta ditt betyg.

Bli medlem