Botox

Botox är ett utmärkt medel för att minska rynkor och reducera ansiktsmimiken. Vanliga behandlingsområden är rynkorna i pannan, argrynkan och kråksparkar runt ögonen.

Resultat

Resultatet efter en Botox behandling kommer efter några dagar. Inget resultat direkt efter behandlingen. Man ska därför inte vara orolig om effekten på ett område av ansiktet är snabbare än andra. Fullt resultat nås mellan 1-2 veckor och håller i 4-5 månader. Behandlingen är säker och verkar genom att slappna av musklerna för att förhindra och korrigera fina linjer och rynkor.

För bästa resultat bör man börja med Botox så tidigt som möjligt för att förhindra uttryckslinjer och rynkor.

Efter en Botox behandling

Utför ej hård fysisk aktivitet / träning på ett par dagar.
Duscha inte varmt på ett dygn.
Sov inte på magen i 2-3 dagar.
Ingen bastu / solarium på-5-7 dagar.
Överansträng ej ansiktsmuskulaturen.

Viktigt

Man ska inte behandlas med Botox om man lider av muskelsjukdomar, använder antibiotika. Botox skall inte användas under graviditet eller amning. 

Risker

Det finns en risk för små stickblödningar, blåmärken, svullnader och en liten infektionsrisk. Eftersom effekten av Botox är tillfällig, försvinner ev. oönskat resultat efter ett tag. Är det en professionell utförare av behandlingen så brukar resultatet vara lyckat. Det är alltid viktigt att kontrollera den klinik där du kan tänka dig att göra behandlingen.

Källa: 1177


Exklusiv behandling

Bästa möjliga resultatinriktade behandlingarna i staden Göteborg. Hos våra erfarna och engagerade medarbetare får du personlig service och ett varmt omhändertagande. Här finns det behandlingar och produkter av högsta klass i en harmonisk och fridfull atmosfär.


skönhetsmedalj 3

Unik besök: 306
Betyg: 3 av 5
Röster: 1
Populäritet: 3.03%
Uppdaterad: 2021-02-16

 
Betygsättning: klicka på stjärnorna.
Logotyp Skönhet